Hallo, ik ben Griet

Hallo, ik ben Griet

Ik begeleid graag mensen in het proces van het naar binnen keren en voelen.

Op een veilige en zachte manier kan je weer kan landen in jezelf in je gevoel en je lichaam. Je leert je lichaam te ontspannen en te openen zodat je weer vrij kunt ademen en je levensenergie en je creativiteit weer kan doorstromen.

Dat kan best een uitdaging zijn voor velen onder ons.

In onze maatschappij,  door onze opvoeding of door nare ervaringen gaan we juist vaak afstand nemen van ons gevoel , we kruipen in ons hoofd. We gaan leven naar hoe we denken dat we moeten zijn of wat er van ons verwacht wordt.  Zo ga je juist weg van wie jij werkelijk bent, weg van authenticiteit.

Piekeren , negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf en over de wereld geven je een onveilig gevoel. Dikwijls zijn dit onwaarheden, leugens,  vaak  als een soort van overlevingsstrategie om erbij te horen of te voldoen aan, om niet afgewezen te worden.
Deze overtuigingen hebben jou ooit gediend maar staan jou nu in je volwassen leven danig in de weg met allerlei stressklachten, zware emoties, piekeren, psychosomatische klachten en het gevoel vast te zitten tot gevolg.
Je bent niet op je gemak, zit niet goed in je vel en kan je ruimte niet innemen in de wereld.
Met andere woorden , je bent de weg kwijt en je weet niet waar te beginnen om je weer vrij en stralend te voelen.

Niets van dit alles is mij vreemd, je kan mij gerust ervaringsdeskundige noemen.
Ik had van kinds af aan al problemen met slapen, stress en energieverlies, hooggevoeligheid en angst om mijn ruimte in te nemen en het  heeft mij jaren gekost om dat zware pakketje van mij af te leggen.
In die zoektocht naar verlichting ben ik het innerlijk pad gaan bewandelen, zo is mijn kwetsbaarheid, mijn hooggevoeligheid kracht geworden.

Mijn missie om anderen daarin te ondersteunen is nu duidelijk en dat maakt mij heel blij!

Als iets in dit verhaal jou aanspreekt en je voelt je geroepen dan kan je eens verder kijken naar mijn aanbod en onderzoeken of ik jou kan ondersteunen.