Over innerlijk krijgerschap, gelukkig zijn en zo…

She/he who conquers her(him)self is the mightiest warrior – Confucius

Even kwetsbaar delen, misschien herken je jezelf hierin of kan het je inspireren in jouw bewustwordingsproces. Lang tijd lukte het me niet om me gelukkig te voelen. Ik wilde het wel maar er zat teveel trauma en zwaarte in de weg.  Er huisden tekorten en angsten en een gevoel van geen bestaansrecht in mij waardoor ik mijn ruimte niet durfde innemen.

De pijn van het niet zijn, zo noem ik het.

Ik geloof ook dat dat iets universeels is en dat velen onder ons onbewust of bewust dat bestaansrecht nog meer mogen erkennen in zichzelf.

Het naar waarde schatten van jezelf en je inner power terugnemen vraagt om nogal wat innerlijk werk om oude pijn te doorvoelen en doorbreken van denkpatronen. We hebben allemaal onze eigen verantwoordelijkheid om onze rugzak te legen en ons eigen pad te lopen zodat we weer gelukkig kunnen zijn in dit kostbare leven.

Mijn innerlijk pad van doorvoelen en loslaten, stap bracht me uiteindelijk terug bij mijn hart. Mijn allergrootste verdienste van mijn innerlijk werk  “ik kan weer gelukkig zijn”

Ik kan weer vreugde voelen in mijn hart. Doordat ik dit alles zo intens mocht doorvoelen en beleven, kan ik nu ook anderen helpen in dit innerlijk proces, dit bewustzijnswerk. Ik ben hier dankbaar voor.

Ik help jou ontspannen, voelen en thuiskomen bij jezelf. Samen schijnen we licht op dat wat onzichtbaar voor je is. Vaak komt de noodzaak om hulp te zoeken mee met een moeilijk proces in je leven of in jezelf waarin je ondersteuning kan gebruiken.

Ik heb heel wat opleidingen gedaan waardoor ik dit werk kan doen maar in feite is het toch het leven zelf en mijn eigen proces wat mij het meeste kennis en inzicht heeft gebracht.

Mijn tools;  bewust aanwezig zijn, stilte, bewust ademen en bewegen, diep voelen en zien en de natuur inzetten in deze processen.

Je kan bij mij terecht voor privé sessies, dit kan binnen maar ook buiten in de natuur onder de vorm van natuurcoaching.  Heel heilzaam als je veel stress klachten ervaart.