Individuele coach sessie Do-In Yoga en Mindfulness

“Ontspanning is de poort naar de bron die jou doet samenvallen met jezelf

Vera Helleman

De unieke combinatie van Do-In Yoga en mindfulness brengt jou in korte tijd weer bij jezelf en bij je gevoel.  Vaak ontvang je zo vanzelf inzichten.

Verlang jij naar die balans in jezelf, naar ontspannen thuiskomen bij jezelf? Wil je je graag evenwichtig, soepel en veerkrachtig voelen? Wil jij jezelf graag beter leren kennen zodat je meer in lijn kan leven met wie jij bent?

Dan zijn deze privé sessie misschien iets voor jou.

Ik geloof dat iedereen zijn eigen wijsheid heeft. Vaak raak je echter door stress of omstandigheden de verbinding met jezelf en het vertrouwen in jezelf kwijt. Het gaat erom die geborgenheid in jezelf weer te ervaren.

Ik creëer graag die ruimte en veiligheid waarin dat kan gebeuren. Ik werk intuïtief en gebruik mijn opgedane kennis en de wijsheid vanuit mijn eigen doorleving en zoektocht naar innerlijk evenwicht. Je kan mij gerust een ervaringsdeskundige noemen.

Ik gebruik tools uit de  Do-In Yoga en mindfulness & stress en burnout coaching.

Zaken die aan bod kunnen komen:

  • Anders kijken en omgaan met piekergedachten en emoties
  • Aandachtstraining/ademfocus
  • gewaarzijn in het lichaam/ voelen
  • gronden en centeren
  • Grenzen voelen en (durven) aangeven
  • Spanningen loslaten
  • Opladen/herbronnen
  • Vergeven/zelfliefde

Wie ben ik

Ik ben Griet, 53 jaar. Na 34 gewerkt te hebben als verpleegkundige, zorg ik nu op een andere manier. Graag creëer ik en veilige bedding waarin mensen kunnen zakken en zichzelf weer kunnen voelen en graag zien. Ik gebruik daarvoor op een intuïtieve manier Do-In Yoga, mindfulness/meditatie, natuurcoaching, stress en burnout coaching  en heb daarin een heel eigen stijl ontwikkeld.

Mijn opleidingen; Verpleegkunde, intuïtieve ontwikkeling ,naturopaat/voetreflexologie, mindfulness trainer , Do-In Yoga docent , Oosterse filosofie en de 5 elementenleer natuurcoach, stress en burnout coach 

Namasté
Griet

  • Prijs privésessie : 65 Euro, ongeveer 75 min
  • Plaats:  Akkerpad 15 te Wechelderzande of in overleg.